hehehe...

 Förlåt men åhh vad jag älskar honom! Han är sååå snyyyggg haha♥

<3

 Blev ingen bild från i somras haha...eller jo kanske vet inte när vi tog den här bilden. Jag hoppas att det blit vi tre föralltid ♥

Kommer inte på någon överskrift!

Hejsan Svejsan !
Nu har jag kommit hem från 2 timmars träningen (simningen)  ;) Det var ganska hårt idag och jag som varit sjuk i två veckor fick typ ingen luft så jag dog....Har inte så mycket att berätta har inte hänt så mycket idag. Jo vänta vill bara säga att jag saknar IRMA JÄTTTE MYCKET!!!!!!!! Hon har åkt till Thailand i två veckor den jäveln lämnade kvar mig ensam här hahah;) Undra vad hon gör just nu solar OFC. Jag är inte avensjuk lalallalallallalalal. Och så ska typ alla till New York eller USA :O ! Själv åker man upp till Fjällen och ska åka skidor....men att åka skidor är jätte kul ! :D Och vi har en mysig öde stuga där uppe haha !
Okej men jag ska Försöka  blogga mer imorogn vet inte om jag hinner måste packa till fjällen och sen har jag värsta stora Asien prov och jag har inte pluggat något alls.....hihihihihiihihihihihihhihihiihi. Men jag måste vänta tills min mamma kommer hem eller min pappa för jag fattar inte så mycket haha ;) Okej men nu ska jag väl göra någonting ! :D Slänger in en bild från i somras ! Ohhhh längar till SOMMMAARRREEEEENNNN!!!!!♥♥



Frida♥


1:a bilden!

 Hanna och jag har varit bästisar i 7 år och jag älskar henne ♥

:D

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:de bilden: En bild på någon i din familj.
4:de bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:de bilden: En gammal bild på dig själv.
6:de bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. 
7:de bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:de bilden: En person som du saknar. 
9:de bilden: Någon i din släkt. 
10:de bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11:de bilden: En person du kan berätta allt för.
12:de bilden: En bild på din vardag.
13:De bilden: Du och någon klasskompis. 
14:de bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. 
15:de bilden: En person som du vill vara med. 
16:de bilden: En bild på dig själv. 
17:de bilden: En ovanlig bild.
18:de bilden: En bild på din fritid.
19:de bilden: En person som är snygg.
20:de bilden: En bild på dina närmaste.
21:a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:a bilden: En bild på en tid du saknar. 23e bilden: En bild från i somras.
24:de bilden: En bild som gör dig glad. 
25:de bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:de bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:de bilden: En bild som du alltid skrattar åt. 
28:de bilden: En tokig bild.
29:de bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:de bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
det här kommer bli jätte svårt!

frrrrrrrrrr

Hoppsan hejsan!
Nu ska jag lägga upp lite bilder har inte så mycket annat att göra :/




Frida♥

Hannnaaa!

Tjohej nu sitter jag här med kära bästisen Hanna Svensson. Vi har typ inte gjort så mycket vi har gjort läxoor......usscch, fyy,bläää. Sen orkade jag inte mer men då mutade Hanna mig med att jag skulle få en klubba om jag gjorde klart en läxa och det fick jag:D Hahaha vi åt upp ett ostriskakspaket mummmmsss! Och nu är vi FB nördar....:) Okej men nu ska jag sno en till klubba miihihi ! :)




Frida♥

föörrlååt fööörrrlååt

Heej och  förlåt för att jag inte bloggat på 123445667778876 miljarders år haha ;)
Varit lite rörigt nu har precis blivit frisk och kom till skolan jisus cristus va mycke läxor såå jag sutit typ idag med läxor hela tiden och kollat lite på top model på datan.

Önskar att min Bästis Moa vore här. Hon bor inte i samma stad som mig så vi träffas bara på somraana typ för vi har landställe på samma plats.
Om du läser detta Moa vill jag bara säga att jag älskar dig och att jag verkligen behöver dig nu för jag har sååååå mycket att berätta och nu ä det kaos och jag behöver någon att prata med och den är personen är du!
Jag älskar dig♥




Frida ♥

....

Hejsan igen , nu är jag så varm att jag kokar har hög feber ...:( Sökt in till Sammis nu :D Jag eller min mamma gjorde åt mig förut men då glömmde hon önska vänner så vi gjorde om det haha ;) Har jätte ont i halsen ska gå till läkaren imorogn. Okej men nu ska jag ta och sova snart trött som f**n !!






Frida♥

:D

Hihi kolla vad jag fick av pappa! :D♥ På baksidan står det ingrideienser och så i slutet står det och såklart massa kärlek haha ;)

Ida&jag


Hopppbild


Myyysss


Min bunnnyy!


<3


:)

Bilden ar inte från igå det var när jag och min syster tog lite vinterbilder ;)


Glad alla hjärtans dag ! :D

Tjohej! Nu var man sjuk igen har varit det i en vecka nu, har jätte ont i halsen me det är bättre nu och så är jag hooosstttiig! :( Ligger typ jätte mycket efter i skolan så efter att jag har bloggat nu så måste jag plugga! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FÖRRESTEN! ♥ OHHH önskar att jag kunde vara i skolan för att bara kolla hur stämningen är ! :D Haha!
Jag kan berätta lite om gårdagen jag var me Ida och vi hade sjukt kul typ sminkade oss tills vi dog haha,vi tog lite bilder läger upp en del nu. Vi följde med min syster och hennes kompis på en simtävling. Men jag fick JÄTTE ont i halsen så jag fick åka, hem Ida med. Herregud typ första gången jag längtar till skolan..Inte längtar till skolan men till alla mina vackra och underbara vänner!! Okej men jag ladar upp lite bilder! :)



Frida♥♥


Ida österman!

Snabbt inläggg nu är med ida nu har haft skiit kul assååå. Vi har tagit lite härliga bilder lägger ut dem senare! Vi har bara suttit och pratat och nu ska vi gå och göra nååggot!:) Lägger upp bilderna senare:D






Frida och Ida♥
 Här kommer hennes blogg: www.idaosts.blogg.se


Tjoho!

Hoppsan hejsan! Idag har det hänt ganska mycket jag och min syster Anna tog lite härliga vinterbilder. Va så himmla kallt min fingrar gick typ av :/ Jag och några i min familj åkte in till Bromma för att hitta ett akvarium :)
Och nu sitter jag här ville egentligen velat vara med någon kompis nu men eftersom jag varit sjuk såå neej...blläääää :'(

Du och jag

 älskar dig<3

Aline!


Du och jag Aline är ganska olika men det kvittar! För du och jag är som eller snarare är Systrar, man kan berätta allt för dig. Du är alltid där i vårt och torrt. Vår vänskap är för stark om någon försökte skilja oss åt för du och jag är ju Ment to be togheter. Aline Ghatan/Humle/Biko/Hönan. Jag älskar dig för mycket.

hihih

Sitter just nu och chattar med denna sjukling bredvid mig på bilden Ida :D♥

Fridis,Irmis och Hannis


Gängget!:)


:D

Aline och jag när vi satt fast i ett träd♥

Biilldbbooommmb!


Sommmaar!

Hittade en gammal bild från i somras ;)

Frida♥

Aline och moi

 Ohh kommer ihåg på somaren när jag och Aline cyklade till torget och köpte oss en choklad. Sen så cyklade vi ner till Baracuda och åt upp den klockan typ halv elva på kvällen ;)♥

TAAACCK!:D

Tack Ebba Alterfelt för den Upper fina designen eller vad man ska säga ? Men taaack endå !

Älskar dig Ebbssiii♥




Frida!

Förkyylldd

Heej igen nue är jag förkyld igen....Jag blev sjuk i tisdags och kommer typ vara det hela veckan..:/ Har INGET att göra önskar att någon sjukling till kompis var med mig. Min pappa och mamma ä inte hemma men en städare...fast hon bara pratar polska! Jaha jag har typ gjort ALLA läxoor sttolt över mig själv haha:) Nue ska jag nog göra någonting:)


Frizzzooo!

<3

Dear Heart,
Fall in love when you ready not when you lonley.








Frida (L)


Sjjjuuuk!

Hejsvejs!
Nu är jag sjjuk....förkyld ikke bra! Jag har absolut INGET att göra! Jag mååste antigen plugga eller kolla på film.....FILM OFC mahaha! Jag skulle egentligen ha simmat idag med eftersom jag är sjuk så går dt inte. Har inga planer för idag men imorogn ska jag vara med Ebbsssooonn!:D <3




Frida <3

:)

Heeey!
Nue har jag äntligen skaffat blogg. Försökte skaffa en först men allt dampade sen så hjälpte Gatan mig (aline) så nu har jag En yaaay!:D Just nu är jag sjuk så jag ska nog lägga mig tidigt om det går..





Puss&Kram Frida <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0